Træfældning

Kokkedal • Nordsjælland • København

Træfældningsservice for erhverv, private og boligforerninger.. Vi tilbyder professionel fældning og beskæring af træer, sikrer sikkerheden og sundheden i dine udendørs områder.

Derfor skal vælge os

1

Hurtigt fremmøde

Vi lader dig maksimalt vente 3 dage fra kontakt til fremmøde.

2

11+ års erfaring

Vi har en bred erfaring inden for anlægsgartneri.

3

1.000+ opgaver

Vi har fuldført mere end 1.000 projekter for privat og erhverv.

1

2

3

Hurtigt fremmøde

10 års erfaring

1.000 opgaver

Skal træet fældes?

Er dit træ blevet syg, eller er det blevet for stort? Hos Havens Nøgle kender vi til tegnene på, hvornår der er sygdom i et træ, eller hvornår det er for stort, så det er farligt eller skadeligt for omgivelserne. Vi har en bred erfaring med træfældningsopgaver for både private og grundejerforeninger – der er ingen grænse for, hvor mange eller hvor store træer vi kan fælde for dig, og vi gør det altid på forsvarlig vis. Det skal gøres ordentligt, og der skal ikke være noget at sætte en finger på, når vi har udført arbejdet for dig. Derfor sørger vi altid for at tage alt træ og trærester med os, så din grund står pæn og nydelig, når vi er færdige.

Vi har styr på teknikkerne

Alt efter størrelsen på træet bruger vi forskellige fældning teknikker, der sikrer omgivelserne fra at tage skade af processen. Topkapning er en teknik, som vi bruger, når vi delvist skal beskære eller helt fjerne et træ, der er for stort til, at det kan falde i sin fulde længde. Store træer er en omfangsrig opgave, men vi har styr sikkerheden og teknikken til at fire delene ned på forsvarlig vis – og så er vi også forsikret.

Skab åbne rum i din have med træfældning

Hos Havens Nøgle specialiserer vi os i professionel og sikker træfældning for både private boligejere og erhvervskunder. Nogle gange er det nødvendigt at fælde træer for at skabe mere plads. Vores service er ideel for dem, der ønsker at udvide deres have eller grønne område, og vi sikrer, at arbejdet udføres effektivt og sikkert.

Hvorfor skal du vælge os til at fælde dit træ?