Havearbejde

Kokkedal • Nordsjælland • København

Havearbejde og haveservice i Nordsjælland og Købenahvn for private boligejere, grundejerforeninger og kommuner. Vi tilbyder professionel pleje og vedligeholdelse af haver i Nordsjælland, herunder græsslåning, beskæring af buske og træer, og generel havepleje.

10% besparelse i juni måned!

Derfor skal vælge os

1

Hurtigt fremmøde

Vi lader dig maksimalt vente 3 dage fra kontakt til fremmøde.

2

11+ Års erfaring

Vi har en bred erfaring inden for anlægsgartneri.

3

1.000+ Opgaver

Vi har fuldført mere end 1.000 projekter for privat og erhverv.

1

2

3

Hurtigt fremmøde

10 års erfaring

1.000 opgaver

Gør drømmehaven til en realitet

Hos Havens Nøgle laver vi både nyanlæg af haver og vedligeholdelse. Drømmer du om en have, hvor du kan nyde synet af den grønne plæne og farverige planter? Eller ønsker du dig mange bede med forskellige blomster og buske? Vi anlægger de elementer, du skal bruge til din have – bl.a. beplantning, gangstier, terrasser og græsplæner. Vores service dækker Nordsjælland, sjælland og København for private, erhverv og kommuner.

Vinter- og sommerklargøring

Få din have til at spille, inden gæsterne kommer. Hos Havens Nøgle hjælper vi dig med at klargøre til jul og nytår og sommerens havefester. Alt bliver mere indbydende, når man træder ind i en have, der står skarpt, og hvor der er gjort noget ud af den – det har vi sans for! Vi klarer alt fra trimningen af haven til opsætning af juletræer og beplantning af nye sommerblomster.

Mangler du de rette håndværkere til andre opgaver?

Vi laver også entreprisearbejde og har gennem årene opbygget et stort netværk af anlægsgartnere og andre håndværkere, som vi med ro i sindet kan anbefale til dig, så du slipper for at skulle ud og undersøge markedet endnu engang. Så skal du have fikset taget eller lavet en tilbygning, samtidig med du får anlagt din have, vejleder vi dig gerne i dine valg, så du træffer den rette beslutning.

Hvorfor skal du vælge os til at udføre dit havearbejde?