Beplantning

Kokkedal • Nordsjælland • København

Beplantningsservice for erhverv, private og boligforerninger. Vi har stor erfaring med professionel beplantning, herunder udvælgelse og plantning af træer, buske og blomsterbede.

Derfor skal vælge os

1

Hurtigt fremmøde

Vi lader dig maksimalt vente 3 dage fra kontakt til fremmøde.

2

11+ års erfaring

Vi har en bred erfaring inden for anlægsgartneri.

3

1.000+ opgaver

Vi har fuldført mere end 1.000 projekter for privat og erhverv.

1

2

3

Hurtigt fremmøde

10 års erfaring

1.000 opgaver

Hjælp til beplantning

Har du en drøm om en have fuld af farverige blomster? Hos Havens Nøgle har vi mere end 7 års erfaring med beplantning af diverse blomster, træer og planter, og vi hjælper dig med beplantning af lige den plantetype, du ønsker. Mangler du inspiration og vejledning, er du også i sikre hænder, da vi har fagligt kendskab til de forskellige blomster- og plantetyper. For at give den bedste rådgivning kommer vi altid ud til dig og ser, hvor der skal plantes, og så laver vi en tegning, så du bedre kan visualisere resultatet. Vi går først i gang, når du er sikker i din beslutning, og vi forlader først stedet, når du er 100 % tilfreds.

Vi begrænser os ikke

Havens Nøgle planter, træer, blomster og planter for erhverv, private og boligforerninger., og de opgaver, vi varetager, kan variere alt mellem et enkelt buskads i en have til træer i et helt boligkvarter. Vi ser kun goden ved de opgaver, vi får ind, om så vi skal op på taget eller plante den samme blomstertype i 30 forskellige kummer, så gør vi det med et smil – servicen og arbejdsmoralen er altid i top!

Hvorfor skal du vælge os til beplantning?